Тодор Славков някога бе детето на България  Внукът на бившия

...
Тодор Славков някога бе детето на България  Внукът на бившия
Коментари Харесай

Червеният принц на НРБ се срина, спи пиян на плажа

Тодор Славков в миналото бе детето на България 

Внукът на някогашния Първи - Тодор Живков и наследник на най-големия безгрижник в новата ни история - Иван Славков-Батето напълно се пусна по течението. Преди години Тодор Славков пиеше, забавляваше се и сипеше лафове. Любимият му бе, че е време " да си върне страната ".

Днес репликите му са изчерпани, а той е замязял на руина.

Вестник Уикенд го е снимал да спи на плажа в Лозенец. Твърдят, че бил пийнал или най-малко леко подпийнал.  В типичния си жанр аленият принц на Народна република България тичал напред-назад, с цел да задоволи капризите на двете дами във връзка с храни и питиета.

Въпреки юлските горещини, Малък Тошко бе заложил на синя риза, шапка с козирка и слънчеви очила. Разбира се скъпият часовник на обсипаната му с татуировки ръка, проблясваше отдалеко. Компания на побелялата му към този момент брада правеше усмивката, която не слизаше от лицето му.

Тодор Славков е измършавял доста след присъединяване си във ВИП Брадър – най-малко 15 кг. Факт е обаче, че даже и да е понижил храната, не е спрял алкохола, нито пък го е понижил.

Наследникът на Людмила Живкова и Иван Славков не стопира да се налива с бира на плажа. След признатото солидно количество, съчетано с парещите юлски лъчи, Малък Тошко се свлякъл на шезлонга и изкарал близо едночасова сънливост.Веднага след събуждането си глезеникът на соца се отправил към плажния бар, където се срещнал с двама другари, като в това време провел и диалог по мобилния си телефон. През това време свалил джапанките и пристъпвал необут по пясъка. В крайбрежното заведение Малък Тошко заложил на огромно уиски, до момента в който приятелите му си бяха избрали фрапе с мляко и кола с лимон.

Източник: Уикенд

 
   Тази дама е била с него в Лозенец
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР